TTHP - Tampereen Teekkarien Hiihto- ja Purjehdusseura

alpit2
TTHP lähtee TAAS ja jälleen kerran valloittamaan Keski-Euroopan korkeinta, laajinta ja kauneinta vuoristoa, tuttavallisemmin Alppeja.

Haaveiletko sinäkin eteläisen Suomen surkeassa talvessa usein siitä, miltä tuntuisi herätä lumihuippuisten vuoristojen keskeltä ja viettää päivät parhaita puutereita etsien ja illat palauttavia juomia nauttien idyllisessä alppikylässä ainaisen hikisen teekkarisaunan sijasta? Mietit, olisiko tällainen unelma mahdollista edes yhden viikon ajan?

Toiveesi on kuultu, sillä TTHP järjestää jälleen talvella 2020 jo perinteisen Alppireissun. Reissu suuntaa tällä kertaa viini- ja pastaidyllin keskiöön Italian Livignoon, jossa aurinkoa riittää myös talvella. Ja kun aurinko laskee, otetaan sukset ja laudat olalle ja suunnataan after skihin, joka on huhujen mukaan myös aivan priimaa tavaraa.

Tätä italianunelmaa vietetään tammikuussa aikavälillä 11.1-18.1. Lähtö Tampereelta aikaisin aamuyöstä, ja paluu ajoittuu myös 18.-19.1. väliseen yöhön. Lysti kustantaa 599e + lennot, sisältäen lentokenttäkuljetukset, majoituksen ja hissarin. Majoitus kohteessa tapahtuu 4-6 hlö asunnoissa.

Mukaan matkalle pääset ilmoittautumalla liikuntamessuilla 25.9. Hervannassa tai 26.9. Keskustakampuksella. Kummallekkin messupäivälle on varattu 10 kpl lippuja, ja lipunmyynti hoidetaan kide.app -sovelluksella. Loput liput matkalle tulevat yleiseen myyntiin Kide.appiin 27.9. alkaen. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75e varausmaksu. Eli muista tulla paikalle tai olla kärppänä nettilipunmyynnissä, jos ja kun haluat mukaan tälle eeppiselle matkalle.

Lisätietoa saa matkanjärjestäjiltä
emma.ikonen@tuni.fi (Tg: @mayhemma98)
maria.jarvelin@tuni.fi (Tg: @mururin)

LINKKI ILMOON:
href=”https://kide.app/events/4b40d460-94a6-4fc6-9ed0-af845e34cbb1

Ilmoittautumalla hyväksyt tthp:n matkaehdot, jotka löytyvät täältä.

FB Event: https://www.facebook.com/events/960780850946983/