TTHP - Tampereen Teekkarien Hiihto- ja Purjehdusseura
alppireissu-2022-juliste
Pitäkää punteistanne kiinni sillä TTHP matkustaa jälleen!
Pitkä odotus palkitaan, koska nyt on herkkua tarjolla. Legendaarinen TTHP Alppireissu™ palaa isompana kuin koskaan, kun 50 puuterinnälkäistä laskijaa suuntaa 8.-15.1.2022 Suomen Hervannasta Itävallan BAD GASTEINiin. Reissun hintaan sisältyy tällä kertaa kaikki muu kuin laskukamat, lounaat ja virvokkeet. Siis: bussit, lennot, hotelli, hissiliput, aamupalat ja illalliset vaivaiset 849€! Laskukamat ruumaan maksaa 56€ edellisen päälle.
Alppien ohuessa vuoristoilmassa ei kannata turhaan hikoilla, joten onneksi hotelli Eden Rockin alakerrassa on ravintolan lisäksi pubi, 64 metrin päässä kylän paras afterski ja 500 metrin päässä ison hissin ala-asema. Skibussilla pääsee tutkimaan lähimaastoja toki laajemminkin ja kaikenlaisille hikihaikkaajille on sitä kuuluisaa offaria tarjolla niin pirskatisti.
Ilmoittautuminen alkaa 29.9. klo 16:20 kide.appissa ja päättyy viimeistään 9.10., mutta totuttuun tapaan liput TULLAAN MYYMÄÄN LOPPUUN ELI OLE NOPEA JOS HALUUT MUKAAN! Payment plan on tällä kertaa sellainen, että 49€ maksetaan ilmoittautuessa, varausmaksu 200€ 17.10. ja loppulasku 600€ 24.11.
TTHP suosittelee matkavakuutuksen hankkimista. Itävallan koronarajoitteista johtuen saatat joutua esittämään rokotetodistuksen tai negatiivisen koronatestin matkustaessa.
Lisätietoa saa matkanjärjestäjiltä:
robert.oikarainen (at) tuni.fi (Tg: @robsuu)
iiro.parhankangas (at) tuni.fi (Tg: @ipakangas)