TTHP - Tampereen Teekkarien Hiihto- ja Purjehdusseura

ighiano-enslumi

Viimeinkin se hetki on koittanut, kun (lumen)janoinen laskukansa pääsee nousemaan Henen bussin kyytiin kohti suurta ja tunnettua! TTHP järjestää (laskettelu)reissun Rukalle 11.11. – 14.11.2021!

Päivällä lasketaan täysiä Rukatunturin kyseistä viikonloppua varten tuunatuilla rinteillä ja iltaa kohden meno yltyy hassutteluksi keikkojen ja muiden aktiviteettien merkeissä! Majoituksena toimii hyviksi todetut RukaSuitesin 6:n ja 4:n hengen huoneistot. Paikanpäällä tulee olemaan todellisen taattua menoa, sillä samaan aikaan Rukan ensilumille suuntaa satoja muita opiskelijoita muiden yliopistojen hiihtoseuroista. Eikä siinä vielä kaikki, samana marraskuisena viikonloppuna järjestetään UP NORTH-tapahtuma, johon voi ostaa lippuja 42,50€ hintaan. Lisätietoa tapahtumasta osoitteessa https://www.ruka.fi/up-north!

 

Ilmoittautuminen alkaa kide.appissa 24.9.2021 klo 12:00 ja kannattaa toimia nopeasti, sillä mitkä tahansa reissut myydään näinä aikoina loppuun ennätysvauhdeilla! Syksyn huikein reissu kustantaa vain vaivaiset 159€ (sisältäen matkat ja majoituksen) ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tämän lisäksi voit valita itsellesi sopivan hissilipun, joka maksetaan myöhemmin:

3 päivää: 101€

2 päivää: 69,5€

1 päivää: 38€

0 päivää: 0€

 

Lisätietoa saa matkanjärjestäjiltä

aaro.haikonen@tuni.fi (Tg: @haikone)

mikko.vesamaa@tuni.fi (Tg: @mixmikee)

 

Matkaehdot: http://www.tthp.fi/wordpress/fi/matkaehdot/