TTHP - Tampereen Teekkarien Hiihto- ja Purjehdusseura

TTHP CONTENT CONTEST – KONTENTTIKILPAILU PARHAISTA KLIPEISTÄ JA KUVISTA

Nyt on aika kuvata hienoimmat klipit ja kuvat ja laittaa ne tulille historian ensimmäiseen TTHP -kontenttikilpailuun! TTHP järjestää yhdessä Cartel Store:n kanssa kilpailun, jossa haetaan parasta videoklippiä tai kuvaa tiettyyn kategoriaan. Jokaisen kategorian voittajalle on luvassa Cartel Storen tuotekassi! Voittajat julkistetaan etänä järjestettävässä kerhoillassa.

Kilpailussa järjestetään kolme kategoriaa, joihin jokaiseen voi ottaa osaa. Osallistua voi kuka tahansa TTHP:n jäsen tai sellaiseksi haluava. Tuomareina toimivat TTHP:n puolueeton kontenttikomitea sekä TTHP:n jäsenistö, joka pääsee vaikuttamaan valintoihin Instagramin kautta. Kontenttikomitea arvostaa hyvää meininkiä, luovuutta, yllätyksellisyyttä sekä monipuolisuutta. Tässä kisassa eivät pelkästään temput ratkaise, kuka tahansa voi voittaa taitotasosta riippumatta.

KATEGORIAT

JERRY OF THE TTHP – parhaat pannut
Tässä kategoriassa arvostetaan kovaa sendausta vailla ymmärystä itse laskuhommista tai oikeastaan mistään muustakaan.

GOOD VIBES ONLY – paras meininkikuva/klippi
Laskemisen ydin ei ole nopein lasku tai hienoin temppu, vaan kunnon fiilis! Tässä haetaan parasta kuvan/klipin avulla välittyvää TTHP-meininkiä!

SUPER SEND – hienoin temppu
Tässa kategoriassa kisataan tempuilla! Kaiva temppusalkustasi kovin temppusi ja lähde kisaamaan. Voit osallistua yksittäisellä tempulla tai kokonaisella linjalla. Tässä arvostetaan luovuutta sekä sendauksen suuruutta.

OSALLISTUMINEN
Mene Instagrammiin ja etsi sieltä @tthp_official
Paina ”Viesti”
Lähetä kuvasi/klippisi, kirjoita KUVAKISA ja kategoria, johon osallistut sekä nimeä kuvasi/klippisi.
Lähetettyäsi kontenttisi, olet mukana kisassa!

PALKINTO
Kuvakisan jokaisen kategorian voittaja palkitaan Cartellin tuotekassilla.

OSALLISTUMISAIKA
Kisa alkaa to 4.3 ja päättyy su 11.4 Voittaja julistetaan kerhoillassa 14.4, josta järjestetään Discord-striimi sekä IG-live.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

1. Kilpailuaika: 4.3. – 11.4.2021
Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä.

2. Kilpailun järjestäjä
Tampereen Teekkarien Hiihto -ja Purjehdusseura.

3. Osallistumiskelpoisuus ja osallistuminen kilpailuun
Kilpailuun voivat osallistua kaikki TTHP:n jäsenet. Kilpailuun osallistuminen suoritetaan Instagram-palvelussa.

Järjestäjällä on oikeus sulkea kilpailun osallistuja välittömästi pois, jos kilpailija rikkoo sääntöjä tai käyttää muuten epärehellisiä keinoja. Jos voittaja on toiminut sääntöjen vastaisesti tai lainvastaisesti, johtaa tämä hylkäämiseen.

4. Kilpailuvideot
Kilpailija voi osallistua vain yhdellä videolla/ kuvalla kilpailua kohden. Kilpailun järjestäjällä on oikeus jakaa tai levittää videoita sosiaalisen median kanavissaan, joilla kilpailuun on osallistuttu. Kilpailun järjestäjällä tai sen yhteistyökumppanilla on vastuu mainita jaon yhteydessä videon kilpailuun toimittanut henkilö.

5. Palkinnot
Jokaisen kilpailun voittaja palkitaan Cartel Store:n tuotekassilla. Voittajaan otetaan yhteyttä julkistamisen jälkeen Instagram-palvelussa.

6. Järjestäjän vastuu
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin, oikeuden keskeyttää tai perua kilpailun milloin tahansa, ilmoittamalla niistä sosiaalisen median kanavissaan. Järjestäjän päätös on sitova ja lopullinen mahdollisissa riitatapauksissa.