TTHP - Tampereen Teekkarien Hiihto- ja Purjehdusseura

Oletko kiinnostunut vapaalaskusta tai muuten vain rinteen ulkopuolella laskemisesta? Nyt on loistava tilaisuus saada käytännön oppeja siitä, kuinka tehdä se turvallisesti. Luennon aikana käsitellään myös muita käytännön asioita vapaalaskusta ja vuoristossa liikkumisesta.

TTHP järjestää lumiturvallisuuskurssin jossa käydään läpi lumivyörytietoutta. Kurssi on hyvä tapa oppia näkemään luonnon omat varoitusmerkit, ymmärtämään vaaratilanteita ja miten pitäisi toimia, jos onnettomuus sattuu kohdalle. Kurssin pitäjä on kansainvälisesti sertifioitu (UIAGM) vuoristo-opas jolla on vuosien kokemus vuoristossa liikkumisesta. 
 
Kurssin luennot järjestetään sunnuntaina 4.12 klo 12-17 TTY:llä (sali ilmoitetaan myöhemmin)
 
Luentojen lisäksi TTHP tarjoaa kiinnostuneille mahdollisuuden tulla harjoittelemaan piipparin käyttöä käytännössä tammikuun puolella (kunhan lunta saadaan maahan). Tarkempi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.
 
Hinta: 
TTHP:n jäsenet: 25e
Muut: 28e
 
Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostissa maksuohjeet. 
HUOM! Kurssin järjestyminen riippuu osallistujamäärästä. Mikäli tarvittavaa määrää ei saada kokoon, siitä ilmoitetaan osallistujille 1.12!
 
Kurssin hintaan kuuluu:
Luennot 4.12
Piipparin käytännön käyttöharjoitus
 
Luentojen välillä pidetään ruokatauko ja osallistujilla on mahdollisuus suorittaa kimppatilaus ruokaa subwaysta jotta nälkä ei ylly liian kovaksi! 
Kyssärit ja muut tiedustelut sähköpostilla hallitus miukumauku tthp pisde fi
 
Nähdään paikan päällä!