TTHP - Tampereen Teekkarien Hiihto- ja Purjehdusseura

JJJJEEEEEE!!!!

Tässä viikko sitten Koukkuniemessä kuulemma joku harmaantunut ruumis pimpotti hoitajan kutsunappia slaagin kourissa, kun kuuli väitöksen, että TTHP ei olisi käynyt ensilumilla aikaisemmin. Tästä huolimatta ja ainakin ensimmäistä kertaa sitten Martti Lutherin ja kirjapainon TTHP järjestää jälleen ensilumen reissun matkakohteenaan Ruka ja siellä tapahtuva Ruka Halloween 2018 tapahtuma!

Teemaviikon kunniaksi paikanpäällä on rinnekisailuja, after ski, tietysti (rentouttavaa) iltatoimintaa ja opiskelijoita ympäri Suomen!

Matkaan lähdetään torstaina 1.11 ja paluu on sunnuntaina 4.11 joten tiedossa on mukavan pehmeä aloitus laskukauteen. Reissu maksaa arviolta vaivaiset 130€ sisältäen majoituksen ja kyydit. Majoitus on Ruka Suiteseissa aivan Rukakeskuksen ytimessä. Tämän lisäksi hissilippu maksaa seuraavan hinnaston mukaan:

1 päivä: 36€

2 päivää: 66€

3 päivää: 92€

Kolmen päivän hissareista kiinnostuneille huomio, että sunnuntain laskut saattavat jäädä melko lyhyiksi bussin lähtiessä takaisin kohti Tamperetta.

 

Edellisen vastaavan reissun muinaisuuden ja lähtijöiden lukumäärän epävarmuuden huomioon ottaen matkanjärjestäjät haluavat alleviivata matkaehtojen kohtaa 7., mikä tarkoittaa, että jos haluat reissun toteutuvan niin äkkiä ilmoa sisään! Päätämme reissun toteutumisesta 13.9. Reissun hinta 130€ saattaa myös elää reissuun lähtevien lukumäärän mukaan.

Laitappas infosi alla olevaan ilmokikkareeseen ja ole mukana!

ILMO ON TÄYNNÄ!!!

Seuraavat ilmoittautumiset menevät varasijoille ja pääset reissuun, mikäli joku peruuttaa matkansa tai varapaikkailmoja tulee niin monta, että ylimääräinen majoitus on järkevää.

Ilmoittautumaan mahtuu ensimmäiset 37 henkilöä, jonka jälkeen ilmonneet pääsevät varasijoille.

TTHP FB tapahtuman sivu: https://www.facebook.com/events/656502931399091/

Lisää informaatiota Rukan puolesta tapahtumasta ilmaantunee lähiaikoina osoitteeseen: https://www.ruka.fi/ruka-halloween-2018

 

Jos tulee kysyttävää, esim siitä pääseekö varasijoilta reissuun, parisuhdeasioista tai vaikka päivän säästä, yhteyttä saa ottaa matkanjärjestäjiin.

Terveisin,

Arvi (arvi.syrjanen ät student tut fi) ja

Markus ( markus kasurinen ät student tut fi)